Ταχογράφος

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Real housewives of Ant1


Και ανοίγω την τηλεόραση και τι να δω?
Έξι κατεστραμμένες ντεμέκ πλουσίες των Αθηνών, με τον Παρθενώνα στο χέρι να με καλωσορίζουν στο τηλεριάλιτι που προσπαθεί να αναδείξει την κανονικότητα τους.
Που πας μωρή κατακαημένη Αράχοβα? Που και στη Αράχοβα ακόμα το ντεκαπάζ γίνεται ένα με το χιονισμένο το  τοπίο και σε χάνω σαν τον ακέφαλο καβαλάρη, γελία χαζογκόμενα του βορείου προ-αστίου. Και μετά την πρόθεση, βάζω και παύλα,  γιατί αστείο είναι το θέαμα που παρακολουθώ όσο περνάει η ώρα και όλες αυτές οι ασήμαντες προσωπικότητες να  προσπαθούν να με πείσουν ότι σφουγγαρίζουν μόνες τους τα γρανιτένια πατώματα δίπλα στις χλωριωμένες πισίνες, μη τις αρπάξει το κολοβακτηρίδιο και τους ξηλώσει τη ραφή  και  τους φανεί η έσω πραγματικότητα που με τόσο κόπο και χρήμα κατάφεραν να κρύψουν στα χειρουργικά τραπέζια κλινικής του εξωτερικού, γιατί στο εσωτερικό φοβόντουσαν ότι θα τις αναγνωρίσουμε,  που άμα τη δεις άβαφτη και νύχτα,  ουδεμία σχέση έχει με το είδος μας.
Εδώ μιλάμε ότι επιτέλους ανακαλύψαμε την έννοια της φράσης  ‘’του μουνιού μας ο χαβάς .’’ Πως το ξυρίζω…  πως το ενυδατώνω…  πως το πασάρω με κάθισμα βαθύ,  προβάλλοντας το βασικό μου ένστικτο φάτσα φόρα στον τηλεθεατή.
Κι ενώ ο εγκέφαλος έχει κρασάρει προσπαθώντας να κατανοήσει το θέαμα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας η  Μαρή-Κωνσταντατου-Κυριακου-Αντ1-Μαρία-Τερέζα,  ως άλλη πλουσία,  ιδιοκτήτρια ιδιωτικού καναλιού,  να προσπαθεί να μειώσει τα ενοχικά της σύνδρομα συγκεντρώνοντας,  με όση αγάπη της έχει απομείνει,  χρήματα και  τρόφιμα για τον πτωχό λαό της ψωροκώσταινας .
Και έρχομαι σε αυτό το σημείο να  σε ρωτήσω,  πραγματική νοικοκυρά των Αθηνών και πάσης Ελλάδος.  Πόσο πολύ απέχεις από το να πάρεις το σουΪφερ και να της καθαρίσεις όλα τα σκοτεινά σημεία της προσωπικότητάς της;  Με πόση χαρά θα της το έμπηζες  το τακούνι στο κρανίο,  να κάνει καμία εξαέρωση μπας και ξελαμπικάρει το είναι της; Γιατί δεν μπορεί. Κάπου έχει μπλοκάρει η μηχανή.  Κάποια κρέμα εισχώρησε και το μπλόκαρε το καίριο γρανάζι και χάθηκε η ισορροπία και να τα αποτελέσματα.
 Γι’ αυτό η λύση είναι μία. Ρεκτιφιέ ο Φώτης. Ευθυγραμμίσεις -  ζυγοσταθμίσεις... μήπως τους ρίξει και κανέναν και  έρθουν στα ίσα τους και γρασαριστεί  το σύστημα και ξαναδουλέψει η μπροστοκίνηση.   Όχι τίποτ’  άλλο,  να μην πουν ότι δεν τους δώσαμε και μια δεύτερη ευκαιρία.  Τα καημένα τα κορίτσια.  Σιχαίνομαι και  μόνο που ασχολήθηκα.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ.δεν είναι καλό, έτσι κι αλλιώς δε βοηθάει κανένα. Χαλάς το στυλ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή